klein-david-turavezeto
klein-david-turavezeto-3

Bátrisztán - A Bátrak földje

Egy blog azoknak, akik nem félnek utazni térben és időben, néha közelre, néha távolra, mint a régi világok kereskedői, akik hatalmas karavánok élén szeltek át sivatagokat, sztyeppéket, havas hegyvidéki hágókat és viharos tengereket. Vitték a selymet, a tömjént, egzotikus fűszereket, drágaköveket, és a legértékesebb árut, a híreket más, messzi, idegen világokról.

A blog célja is ez: bemutatni idegen országokat, embereket, kultúrákat és a természet ezer csodáját. Hegyek csúcsán, barlangok mélyén, sivatagokban, köderdőkben, az óceán közepén és észak havas, jeges tájain barangolva. A saját barangolásaim…

Klein Dávid vagyok, túravezető. Túrázgatok, utazgatok (ha lehet), embereket viszek jobbnál-jobb helyekre, bla-bla-bla – most jöhetne valami önfényezés, meg az, hogy tartsatok velem, én vagyok a legjobb stb. Azok a részek, amelyeket elolvasatlanul ugrok át mások blogján. Így ez a rész most kimarad! Aki ismer, az ismer, aki nem, remélem erről a blogról majd jobban megismer. Inkább olvassátok a cikkeket, a világ minden tájáról, hiszen a blog is erről szól, és nem rólam… Reményeim szerint.

De még a munka elején tartok, és szépen lassan majd csak eljutok valahová… Majd csak sikerül egyre több utazásról egyre több cikket megírni, és feltölteni, remélhetőleg minden olvasó örömére, a web szerkesztőjének rugdosására (ezúttal is köszi, Regina!)

Hosszú utazás lesz ez is, jó hosszú…